ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εταιρεία catering

Η mykonian catering είναι μία εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Μύκονο και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες catering για γάμους ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση. Κάθε μέλος της ομάδας έχει εκπαιδευτεί σε ένα υπεράριστο επίπεδο για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες catering .

Να είστε βέβαιοι πως κάθε φορά που κλείνετε μαζί μας μια εκδήλωση, θα σας αναλαμβάνει η ίδια έμπειρη ομάδα, που θα συμπεριφερθεί σε εσάς και τους καλεσμένους σας με απόλυτο σεβασμό. Όλοι μας ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε εσάς και τους καλεσμένους σας, σε μία από τις αποκλειστικά συνεργαζόμενες αίθουσες εκδηλώσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας και κλείστε μία συνάντηση με έναν από τους διάσημους σέφ μας, ώστε να σας προτείνει και να επιλέξετε το ιδανικό μενού για την περίσταση σας.

Επαγγελματίας σεφ
ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Κλείστε ραντεβού
με τους ιδιοκτήτες και
τους διάσιμους σέφ

Επιλέξτε το μενού
ή και άλλες υπηρεσίες catering
σύμφωνα με την περίσταση σας

Υποδεχτείτε τους
καλεσμένους σας σε μία
άριστη εκδήλωση στην Μύκονο!

γαμήλιο τραπέζι
ΙΣΤΟΡΙΑ

Εστίαση για εκδηλώσεις

Από το 2014, πελάτες που ανέθεταν την διοργάνωση των γάμων τους σε εμάς, απολάμβαναν επαγγελματικές, γευστικές και με προσοχή στην λεπτομέρεια υπηρεσίες catering, για μια μοναδική εμπειρία εκδήλωσης. Σε κάθε συνεργαζόμενη αίθουσα της οικογενειακής επιχείρησης μας, απολαμβάνετε τις υπηρεσίες των φιλικών, άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών μας, με την καθοδήγηση διάσημων σέφ που μπορούν να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

Εκείνη και εκείνος τραπέζι
ΔΙΑΦΟΡΑ

Εξειδικευμένο προσωπικό catering

Η ραχοκοκκαλιά των υπηρεσιών catering που προσφέρουμε είναι το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Εκείνοι είναι το κλειδί της συνεχιζόμενης επιτυχίας μας. Για τον λόγο αυτό επενδύουμε πολύ χρόνο και πολλούς πόρους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουν τις κατάλληλες οδηγίες, επαγγελματικές και τεχνικές και έτσι να επιτύχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα, που είναι να σας προσφέρουν αξιομνημόνευτες αναμνήσεις.