Ξενοδοχείο Makis place

Για το Makis place

Απίθανο τοπίο
makis place hotel scenery

Ένα από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία είναι και το Makis place. Βρίσκεται σε μια περιοχή δίπλα από το νέο λιμάνι της Μυκόνου και σε λίγα μέτρα από την θάλασσα, πράγμα που το καθιστά ένα μοναδικό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 100 άτομα. Έιναι ένα ξενοδοχείο 2 αστέρων, το οποίο είναι οικονομικό και σε μια φοβερή τοποθεσία την οποία οι επισκέπτες σας θα λατρέψουν.

Όμορφα δωμάτια
makis place rooms

Τα δωμάτια του Makis place είναι νεο-ανακαινισμένα και τα περισσότερα έχουν θέα προς την θάλασσα. Η επιχείρηση ανήκει σε μια Μυκονιάτικη οικογένια και υφίσταται για πάνω από 30 χρόνια. Εκμεταλλευτείτε την συνεργασία μας και προσφέρετε υψηλή ποιότητα διανομής στους επισκέπτες σας.

Παροχές

Παροχές του Makis place

Ξενοδοχείο με πισίνα
makis place pool

Το ξενοδοχείο Makis Place έχει μια πανέμορφη πισίνα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες σας ή μπορείτε να οργανώσετε την εκδήλωση σας στον χώρο της. Έχει απευθείας θέα πρός την θάλασσα και το νέο λιμάνι και μπορεί να στολιστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
Αρχιτεκτονική του makis place

Η παραδοσιακή Μυκονιάτικη αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου Makis place θα κάνει την διαμονή των επισκεπτών σας αξιομνημόνευτη. Γιορτάστε στην ομορφιά της κυκλαδίτικης διακόσμησης και δημιουργήστε μια μοναδική Μυκονιάτικη ατμόσφαιρα για όλους.